#1196 Problem with whitespace in URLs

Closed
opened 4 years ago by nero · 0 comments

Originally at 2015-07-15T14:41:57Z by Richard Eng

Normally, whitespace in URLs is replaced with %20. Apparently, amber serve doesn't recognize this or doesn't handle it properly. The example I encountered was:

<audio autoplay loop>
<source src="assets/audio/Ben%20Dowling.mp3">
</audio>

Amber can't locate the file. The same code works if loaded via file:// in the browser.

Want to back this issue? Post a bounty on it! We accept bounties via Bountysource.

Originally at 2015-07-15T14:41:57Z by Richard Eng Normally, whitespace in URLs is replaced with %20. Apparently, `amber serve` doesn't recognize this or doesn't handle it properly. The example I encountered was: ```html <audio autoplay loop> <source src="assets/audio/Ben%20Dowling.mp3"> </audio> ``` Amber can't locate the file. The same code works if loaded via `file://` in the browser. <bountysource-plugin> --- Want to back this issue? **[Post a bounty on it!](https://www.bountysource.com/issues/24382179-problem-with-whitespace-in-urls?utm_campaign=plugin&utm_content=tracker%2F79201&utm_medium=issues&utm_source=github)** We accept bounties via [Bountysource](https://www.bountysource.com/?utm_campaign=plugin&utm_content=tracker%2F79201&utm_medium=issues&utm_source=github). </bountysource-plugin>
Herby Vojčík referenced this issue from a commit 2 months ago
Sign in to join this conversation.
No Label
No Milestone
No assignee
1 Participants
Loading...
Cancel
Save
There is no content yet.